parintifaravoie

Fii responsabil!

Video

Materialele video postate in aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar sfaturi sau modele de urmat, ci doar un semnal de alarma, un set de constatari, anumite informatii care sa va ajute sa realizati/ sa constientizati faptul ca o relatie presupune existenta a doi parteneri, egali in drepturi si responsabilitati.
  • In cazul in care v-ati inceput viata sexuala, aceste materiale va vor fi utile in a incerca sa preveniti si nu sa interveniti, sau daca hotarati sa interveniti sa nu o faceti printr-un avort, care nu este necesar din punct de vedere medical, existand si alte variante la indemana unui tanar cuplu, la inceput de drum. Important este sa fiti RESPONSABILI si sa PREVENITI sau sa INTERVENITI numai IMPREUNA!
  • In cazul in care nu v-ati inceput viata sexuala, materialele, in special sectiunea TESTIMONIALELOR va vor ajuta sa intelegeti importanta momentului si sa decideti cand este clipa si cine merita sa fie fericitul/fericita cu care veti face acest pas, fiind pe deplin constient de responsabilitatile ce decurg din faptele voatre de cuplu!
 
Atat site-ul, cat si proiectul nu si-au propus in niciun caz sa promoveze abstinenta sau viata sexuala activa prin utilizarea metodele contraceptive ci sa indemne tinerii sa fie responsabili atat in alegerea partenerilor/partenerelor, cat mai ales in tratarea cu maxima seriozitate a unei sarcini neasteptate. Intotdeuna o problema are mai multe solutii, insa important e sa o alegi pe cea mai potrivita si sa nu o faci singur/a ci in cuplu!

AVORTUL - STATISTICI

            

Avortul in Romania

            

Povestea unei tinere insarcinate

            

Prima TV Focus - Copii cu copii

            

Risks of Abortion PSA

            

Cicatrici

            

Teenage Mothers  Breaking The News To Parents

            

ParteneriContact

Telefon:0721703878 Fax: 0351 815 252
Email: arti_craiova@yahoo.com
Adresa:str. Lyon, nr.3, bl G10, sc.1, ap.17, Craiova, Dolj